La coalició fa balanç de la legislatura que finalitza i avalua el seu treball en diferents camps

Compromís avalua molt positivament el seu treball en les comissions, on ha realitzat més de 1200 preguntes a l’equip de govern. Mensualment es realitzen les comissions, on es treballen els temes que van a ple i els grups municipals poden interpel·lar i preguntar per escrit a l’equip de govern.

Des de Compromís per Alboraia manifesten “la quantitat és important, més de 1200 preguntes, però per a nosaltres és essencial haver estar pendents d’allò que ha passat en el poble durant tota la legislatura. La nostra obligació és traslladar les preocupacions o queixes del veïnat, com si estigueren presents en les comissions. Hem preguntat per qüestions del dia a dia i d’altres de més volada, que fan referència a les inquietuds de la ciutadania de tots els nuclis de població (tradicional, disseminat, Patacona i Port Saplaya) i de tots els estrats (joves, majors, estudiants, dones, etc). De totes aquestes preguntes, preocupacions i queixes del veïnat han sorgit moltes de les propostes que l’equip de Compromís per Alboraia ha realitzat durant aquests 4 anys”.