La coalició fa balanç de la legislatura que finalitza i avalua el seu treball en diferents camps. 

Així, en destaca tres. En el ple de juny de 2018 va presentar una moció per a què l’Ajuntament acordara la creació del consell municipal de les dones. La moció va ser aprovada per unanimitat. Des de Compromís destaquen “Hi ha molta feina a fer per a aconseguir l’equiparació de drets. Sentir la veu de les dones respecte de tots els temes que afecten la vida del municipi és molt important, cal incorporar la perspectiva de gènere per canviar l’estructura masclista en la que vivim sense adonar-se’n, com ara l’urbanisme, les festes, la cultura, la gestió econòmica, l'(co)educació, etc”.

Compromís per Alboraia també ha defensat que eixa veu de les dones s’ha de sentir durant tot l’any i no únicament quan venen les gran efemèrides del 8 de març o del 25 de novembre. Per això van presentar una moció en febrer de 2018 per a què l’Ajuntament es comprometera a realitzar una programació durant tot l’any que promoguera la igualtat de les dones.

La tercera gran proposta que destaquen des de la coalició és el canvi del nom de la Plaça José Ramón García Antón per Clara Campoamor-Palmaret. Compromís va presentar una moció en la legislatura anterior per a què es canviara el nom de la plaça dedicada a l’exconseller, que no va eixir endavant. En aquesta legislatura l’Ajuntament d’Alboraia va decidir canviar el nom de la plaça José Ramón García Antón en aprovar una moció d’altre grup municipal. Al respecte des de Compromís per Alboraia comenten “En diferents moments que en l’Ajuntament s’ha parlat del canvi del nom, l’equip de govern ha manifestat la necessitat de buscar un nom alternatiu. Nosaltres hem plantejat aquesta opció perquè està pendent el corresponent expedient de retolar un carrer amb el nom de Clara Campoamor des de fa més de 10 anys, gràcies a una moció que va presentar Compromís per Alboraia. És necessari que la presència de dones en els noms de carrers augmente. A més, no hem de perdre de vista que Clara Campoamor és especialment recordada i reconeguda per la seua lluita pel dret al vot de les dones”.