Anna Oliver Borràs, advocada amb experiència en activitats educatives de prevenció de la violència de gènere, ha escrit un llibre on ajuda a detectar els primers senyals de la violència de gènere

Compromís per Alboraia ha organitzat la presentació del llibre Parlem d’amor? Tu tries d’Anna Oliver Borràs i editat per edicions 96. L’acte serà el dia 24 de novembre a les 19’30 hores en el saló d’actes del Llar del jubilat, en el carrer Portalet número 8 d’Alboraia. La presentació es realitza per a commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones, cada 25 de novembre.

Anna Oliver Borràs (Carcaixent, 1972) ha escrit un llibre on les persones lectores poden decidir pels personatges i on la història li serveix per a detectar els primers senyals de la violència de gènere. El llibre és resultat de la llarga experiència de l’autora, membre de l’Associació de juristes dones d’Alzira AJUDA, en activitats educatives amb l’estudiantat dels instituts de secundària per a previndre la violència de gènere. Aleshores, és un llibre molt adequat per a les mares, pares, educadors/es, joves i per a tota la població en general.