Acte de Compromís per Alboraia amb motiu del Dia Internacional contra les Violències Masclistes

L’advocada Anna Oliver ha presentat el seu llibre ‘Parlem d’amor? Tu tries’ a Alboraia

Anna Oliver Borràs (Carcaixent, 1972), membre de l’Associació de juristes dones d’Alzira AJUDA, ha presentat el seu llibre “Parlem d’amor? Tu tries” editat per edicions 96 a Alboraia. L’autora ha escrit un llibre on les persones lectores poden decidir pels personatges i on la història els serveix per a detectar els primers senyals de la violència de gènere. El llibre és resultat de la llarga experiència de l’autora, membre de l’Associació de juristes dones d’Alzira AJUDA, en activitats educatives amb l’estudiantat dels instituts de secundària per a previndre la violència de gènere.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *