Al voltant de cent persones han participat aquest divendres 8 de setembre al primer Sopar Estellés que organitza Compromís per Alboraia. L’acte, a la plaça del poble, va incloure la lectura de poemes de Vicent Andrés Estellés, i també s’hi va cantar algunes de les obres de l’autor de Burjassot.

Àngels Belloch, portaveu de Compromís a Alboraia, ha agraït la participació de les persones assistents i aquelles que han ajudat en l’organització de l’acte. “Comencem el curs polític amb renovades ganes per a continuar defensant els drets i els interessos de les alboraieres i dels alboraiers”, ha declarat.

En l’acte van participar veïns i veïnes d’Alboraia, entre elles el poeta Manel Marí; Rapeptico (Pep i Tico). També els poetes Abel Dàvila i Josep Micó i membres del cor Lleonarad Giner.

Entre d’altres persones, a aquest sopar Estellés van acudir els membres del grup municipal Compromís per Alboraia. També el secretari comarcal de Compromís per l’Horta Nord, Vicent Grande.

Foto: Algunes de les persones que varen participar al primer Sopar Estellés organitzat per Compromís per Alboraia