L’acte és divendres 8 de setembre, a les 20.30 en la Plaça d’Alboraia

Compromís per Alboraia ha organitzat un sopar per a recordar la figura del poeta valencià Vicent Andrés Estellés el divendres 8 de setembre a les 20’30 hores en la Plaça de la Constitució “Plaça del poble”. L’acte consistirà en un sopar de germanor obert a tot el veïnat d’Alboraia i d’altres pobles de la comarca en què es recordarà la figura del poeta Vicent Andrés Estellés recitant poemes, i ho faran els participants del sopar que vulguen.

El cartell de l’acte ha sigut dissenyat per Gyöngyvér Székács Aradi, una de les regidores de la coalició a Alboraia.

Des de l’any 2010, se celebra la Festa Estellés coincidint amb setembre (l’autor va nàixer el 4 de setembre de 1924). En diferents pobles associacions i entitats organitzen sopars o trobades on es reciten els poemes de l’autor de Burjassot. La festa s’inspira en el Burns Supper, una celebració escocesa en honor a l’escriptor Robert Burns.

Més informació: alboraia@compromis.net