El regidor de Compromís, Francesc Pastor, va promoure, el passat 7 de novembre, la signatura d’un conveni amb la Diputació de València per tal de dur al nostre municipi el festival “Del Blanc al Blues”, que complementarà l’oferta turística d’Alboraia amb actuacions musicals.

Els diferents concerts se celebraran entre els mesos de novembre i desembre de 2013 i gener de 2014, en diferents escenaris de la localitat d’Alboraia, de la platja de la Patacona i del port esportiu de Port Saplaya.

En cada seu s’oferirà un concert al voltant d’un lema: Zen Cafè, Zen & Blues; La Sucrera, Creativitat i Blues; Sequer el Blanc, integral de Danny Boy; Casa de la Cultura, Gastronomia i Blues; Nostre Bar, el Nostre amb el Blues; Brassa de Mar, Blues en la sobretaula; Birra & Blues, Cervesa i Blues; i la Ferradura, jam session de Blues.

Este programa s’integra en el projecte «Del Blanc al Blues» promogut per l’Ajuntament d’Alboraia amb la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme per a oferir diverses activitats per a tots els públics com ara tallers, debats, tertúlies, actuacions musicals i presentacions de productes.

“Del Blanc al Blues” pretén implicar professionals i empresaris a favor de la promoció de l’economia creativa i el turisme d’Alboraia.

blau blues Alboraya 06