Aprofitant una proposta consensuada per a que cada regidor i cada grup signara les seus propostes, Miguel Chavarria ha fet desaparèixer les competències d’Administració general que fins ara exercia Mabel Redondo de Compromís junt a modernització i noves tecnologies, i ha creat la figura de Coordinador que serà assumida per Ana Bru la regidora d’educació, del PSOE.

Si bé esta iniciativa estava damunt la taula fa un temps, no comptava amb el consens necessari de la resta de grups. Sempre oberts a propostes, Compromís va demanar que el decret no incloguera estes modificacions ja que els detalls de les competències no estaven prou treballats.

“Per responsabilitat farem tots els esforços per reconduir esta situació però lamenten esta classe d’actuacions que fan perillar un pacte de govern necessari”