L’Ajuntament d’Alboraia promou un ús responsable d’Internet i dels telèfons mòbils entre els joves i els adults, a iniciativa de Bloc-Independents: Coalició Compromís

La regidora Mábel Redondo (Compromís Alboraia) explica que l’objectiu de les xarrades és conéixer els avantatges d’Internet, i previndre els riscos, especialment entre els joves

La regidoria d’Administració General i Modernització de l’Ajuntament d’Alboraia ha organitzat dimarts 7 de febrer en l’Auditori Municipal dues xarrades informatives sobre la seguretat en Internet, centrant-se en el tema “Connectant generacions i educant-se els uns als altres”. Les xarrades estan adreçades una a joves des de 12 anys (a les 17.30 hores) i l’altra a mares i pares (19.30 hores). Els ponents són dos experts europeus en matèria de seguretat en la xarxa: José Picó i David Pérez. La regidora de l’àrea, Mábel Redondo (Bloc-Independents: Coalició Compromís Alboraia), ha destacat que l’objectiu de les conferències és conéixer els avantatges de les noves tecnologies, però també els riscos, a fi de poder previndre’ls.

Així, els experts explicaran quina informació s’hauria de publicar en les xarxes socials (tuenti, facebook, twitter…) i quina no és convenient, tot amb demostracions i exemples de persones que treballen amb la seguretat en la Xarxa. També s’explicarà la necessitat de tindre firewall i antivirus i com instal·lar-los, o què noves amenaces a la seguretat estan eixint en els últims temps.

El Dia Internacional de la Seguretat en Internet o Safer Internet Day (SID) és un esdeveniment internacional que està organitzat per Insafe el mes de febrer de cada any (a Alboraia demà dimarts dia 7), per a propiciar més seguretat i un ús més responsable de la tecnologia en línia i els telèfons mòbils, especialment entre els xiquets i els jóvens de tot el món.

Arxivat en: General, Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *