Alboraia acull unes conferències sobre l’ús responsable d’Internet i dels telèfons mòbils entre els joves i els adults

L’Ajuntament d’Alboraia, a través de la regidoria d’Administració General i Modernització, ha organitzat aquest dimarts 7 de febrer en l’Auditori Municipal dues xarrades informatives sobre la seguretat en Internet, centrant-se en el tema “Connectant generacions i educant-se els uns als altres”. Hi han participat unes 50 persones.

Les xarrades estaven adreçades una a joves des de 12 anys (a les 17.30 hores) i l’altra a mares i pares (19.30 hores). Els ponents són dos experts internacionals en matèria de seguretat en la xarxa: José Picó i David Pérez. La regidora de l’àrea, Mábel Redondo (Bloc-Independents: Coalició Compromís Alboraia), ha destacat que l’objectiu de les conferències és conéixer els avantatges de les noves tecnologies, però també els riscos, a fi de poder previndre’ls.

Arxivat en: General, Joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *