Compromís Alboraia regala un dècim de loteria a l’Ajuntament “per a reduir el dèficit municipal”

Àngels Belloch: “El PP ha arruïnat l’economia del nostre poble i ara necessitem qualsevol ajuda per a recuperar-nos”

El Bloc va presentar les paperetes ahir dimecres, vespra del sortegi, per registre d’entrada i destina el premi, si tocara, a la caixa municipal

El col·lectiu del Bloc d’Alboraia ha regalat loteria per valor d’un dècim de la loteria que ha venut entre els veïns i veïnes a l’Ajuntament d’Alboraia per a què en el cas que siga premiat en el sorteig de dijous 22 de desembre, “servisca per a reduir el dèficit municipal”, ha destacat la portaveu de Compromís i segona tinent d’Alcalde en l’Ajuntament, Àngels Belloch. El número és el 64.133, i les participacions són les compreses entre els números 1.764 i 1772, ambdós incloses.

Dimecres 21 de desembre pel matí, el partit valencianista va presentar per registre d’entrada de l’Ajuntament les nou paperetes, de de 2,4 euros cadascuna, de forma que “tots els ciutadans i ciutadanes d’Alboraia, a través de l’ajuntament, juguen a la loteria amb aquesta participació”, segons la portaveu. Belloch diu: “estaríem encantats que ens tocara la grossa de Nadal, i el premi servira per a ajudar a eixugar l’escandalós dèficit municipal que arrossega l’Ajunament”. A més de la loteria donada a l’Ajuntament, el col·lectiu del Bloc-Compromís ha venut 1.200 paperetes entre els veïns i veïnes per al sorteig de hui.

La instància presentada diu així: “Quan donem aquestes paperetes a l’Ajuntament, entenem que la quantia dels possibles premis anirà a la caixa municipal (un dels comptes bancaris de l’Ajuntament) i que siga destinat al pressupost de l’Ajuntament”.

Segons Belloch, els responsables de la situació econòmico-financera, “dramàtica”, de l’Ajuntament d’Alboraia són els anteriors gestors del Partit Popular, amb l’exalcalde Manuel Álvaro al front. “Ells han governat durant 12 anys i tot i que estem en una situació de crisi, una gran part del deute municipal s’arrossega per les seues actuacions, algunes de les quals han sigut més que qüestionables”. “Ens dóna pena que com a conseqüència de la situació l’Ajuntament haja reduït serveis i per això ens agradaria que amb un bon pessic de diners de premi, l’Ajuntament poguérem tindre més recursos”.

El grup municipal Bloc-Independents: Coalició Compromís Alboraia està format per tres regidors, els quals formen part de l’equip de govern.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *