L’Ajuntament d’Alboraia demana a la Conselleria de Sanitat, a proposta de Compromís, un nou pediatre per als ambulatoris del municipi

L’Ajuntament d’Alboraia ha demanat a la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana que es reforce el servei de pediatria en els ambulatoris d’Alboraia. Concretament que s’envie un nou pediatre al municipi. Segons la proposta signada per la segona tinent d’alcalde i portaveu de Bloc-Independents: Coalició Compromís Alboraia, Àngels Belloch, “demanem que en els pressupostos de la Generalitat Valenciana s’incloga en la partida corresponent els recursos econòmics necessaris per a fer efectiu eixe reforç”. La moció de Compromís va ser aprovada en el darrer Ple municipal de l’Ajuntament d’Alboraia per unanimitat.

La proposta del grup valencianista ve de lluny. Al llarg de la passada legislatura, i davant la petició de nombrosos usuaris, Sanitat va anunciar el reforç del servei, si bé aquest mai es va produir. En aquella legislatura, el Bloc va preguntar en reiterades ocassions en els plens municipals, i va instar l’equip de govern a fer les gestions necessàries, si bé el municipi continuà amb un servei que a parer de Compromís és “insuficient”.

“Alboraia té vora 23.000 habitants, i el nucli urbà uns 17.000. Som un poble amb molta població infantil, i per a una atenció millor, cal un reforçament del servei. Alboraia ha incrementat molt la seua població els últims anys, i per tant no podem continuar amb els mateixos serveis, també hem d’incrementar-los”, recorda Àngels Belloch.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *