carril-bici-port-saplaya.jpg

La portaveu de Bloc-Independents: Coalició Compromís Alboraia critica que el carril bici no arriba a la mar

El Bloc d’Alboraia, a través de la regidora del Bloc en l’Ajuntamnet d’Alboraia, Àngels Belloch, ha demanat un carril bici que unisca els tres nuclis de població d’Alboraia (Alboraia, Patacona i Port Saplaya) a través del disseminat (l’Horta).

A més, per a la portaveu de Bloc-Independents: Coalició Compromís Alboraia, ‘és inacceptable situacions com la del tram del carril bici pròxim a Port Saplaya, on la via acaba abruptament’. “Els veïns d’Alboraia tenen dret a anar a la mar a través de l’horta, i els de Patacona i Port Saplaya anar a Alboraia en una via que estiga en condicions, ha assenyalat Belloch, qui ha criticat que inclús alguns dels trams existents, no estan en condicions.