ormen dels següents temes:

 1. Volem saber quines condicions d’ús tindran els locals del Centre Cívic de Port Saplaya.

 2. Grua carrer Benaguasil. Volem saber quina és la situació actualment i quines gestions s’han fet? Es van comprometre a què estaria solucionat, I a data de hui, 4 de març, encara està en el solar.

 3. EPA. Volem saber quants diners destinarà la Conselleria d’Educació a l’EPA d’Alboraia en l’exercici 2011.

 4. En quin estat està la licitació del centre de dia de majors Sant Cristòfol per a l’any 201. Hem vist la resolució d’alcaldia 189/2011 que fa referència a l’adjudicació del 1 al 31 de gener de 2011 a l’empresa Geroresidencias sl. Volem saber si açò és una pròrroga mentre es fa la licitació o si el concurs ha quedat desert o si estem en una altra situació.

 5. La resolució d’alcaldia 154/2011 diu “RESUELVO: Aprovar el proyecto y solicitar a la Conselleria de Economía, Hacienda y Empleo se nos conceda la subvención para la realización del Taller de Formación e Inserción laboral 100% subvencionado de:

  – Actividades de venta para personas discapacitadas.

  – Auxiliar de Geriatría para personas en riesgo de exclusión social”

  Recordem que en el ple de febrer hi havia un punt d’ordre del dia que feia referència a un taller de empleo de manteniment d’edificis, jardineria, turisme. Ens agradaria saber:

  1. Per què no va passar aquest punt per ple?

  2. Finalment s’ha demanat aquest taller de formació?

  3. Si no s’ha demanat aquest taller de formació, per què?

  4. Si el taller s’ha demanat, per què no ha passat pel ple?, quants usuaris tindria?; característiques del taller (hores, recursos que posaria l’ajuntament o la fundació; recursos que posaria la Conselleria, etc)

 6. Volem saber en quina situació estan els tràmits per a què totes les empreses del polígon industrial esten connectades al clavegueram.

 7. Ens agradaria saber què han fet respecte l’escrit del Bloc número de registre d’entrada 1629 del 3 de febrer de 2011. Volem saber per què està tant de temps l’aire condicionat de la Casa de Cultura sense funcionar. Els joves i les joves d’Alboraia, en època d’exàmens, no poden estudiar sense aire condicionat.

 8. Ens agradaria saber que han fet respecte l’escrit del Bloc número de registre d’entrada 2070 del 11 de febrer de 2011. Els veïns continuen queixant-se que els arbres de les proximitats de l’estació de Peris Aragó estan sense regar, de qualsevol manera.

 9. Ens agradaria saber que han fet respecte l’escrit del Bloc número 2994 de 28 de febrer de 2011, si han pres alguna mesura respecte als problemes que comentem de la zona Diví Mestre i proximitats i també volem saber quina és la situació dels dos transformadors elèctrics, i si es podria prescindir d’un d’ells i que la instal·lació quede completada definitivament.

 10. Ens agradaria saber respecte l’escrit 3123 del 2 de febrer de 2011 que fa referència a Port Saplaya si han pres algunes mesures i la informació que demanàvem (informes del parquing, escolarització dels menors de l’assentament, informació sobre la pantalla verda, ús de la zona esportiva, problemàtica edifici Palau, etc)

 11. Què faran amb l’antiga estació de Palmaret? Ens agradaria saber quins han sigut els resultats finals de l’enquesta i quina és la previsió

 12. ERE de l’Ajuntament

  1. En quin estat es troben les tramitacions?

  2. Quina empresa assessora ha contractat l’Ajuntament? Quin valor té el contracte?

 13. Volem saber quins han sigut els resultats de les reunions d’alcaldia amb els voluntaris de protecció civil.

 14. Valenbisi. Ha eixit en premsa el tema. Quines novetats hi ha? Li recorde que el Bloc ja va proposar que Valenbisi arribara a tot el poble d’Alboraia (Port Saplaya, Patacona i Alboraia).

 15. En el ple ordinari de febrer de 2011 una veïna de Port Saplaya va manifestar que havia presentat per registre d’entrada un escrit que feia referència a una possible alternativa homologada als antics badens que es coneguda com “berlinesas”. Ens agradaria saber si s’ha fet un estudi tècnic de l’aplicació d’aquesta possibilitat. Si no s’ha fet l’estudi tècnic, considerem que s’hauria de fer.

 16. Els veïns dels carrers adjacents a l’Avinguda Daniel l’Orxater, entre Sant Isidre Llaurador i Tribunal de les Aigües, i entre Senda de l’Aire i el propi carrer València, ens manifesten la seua preocupació per la pujada del nivell del “parc de les vies” respecte la seua zona. Ens comenten que ara que no estan els paretons de les vies i que la circulació de l’aigua davant d’una possible avinguda d’aigua podria ser més fàcil i sense retencions, no ho veuen clar per la pujada del nivell del “parc de les vies” respecte als carrers de la seua zona. Ens agradaria conéixer el projecte del “parc de les vies” i sobretot si hi ha algun informe sobre inundabilitat. Creiem que és un tema important per als veïns i l’Ajuntament, i al que s’hauria de parar atenció.

 17. Els veïns dels carrers Democràcia, Igualtat, Fraternitat, Pintor Valero i València, les vivendes dels quals recauen per la vessant sud al carrer Tribunal de les Aigües, demanen que es busque una mesura el menys agressiva possible amb l’horta, per a què els vehicles no circulen al costat de les cases. El carrer s’ha convertit en una ronda de circulació que suporta un important volum de trànsit, i s’hauria de buscar una fórmula perquè l’impacte acústic i de contaminació sobre les vivendes fóra menor. Demanem que els tècnics de l’ajuntament busquen una solució que millore la qualitat de vida dels veïns i veïnes.

 18. Els veïns dels carrers anteriors, i també Senda de l’Aire, Sant Isidre Llaurador, Generalitat, Ceramista Enric Mestre, Matilde Salvador, València, Aurora Valero… que aparquen en l’Avinguda de Daniel l’orxater, es troben que els conductors, a l’eixir dels vehicles, han de xafar la gespa. Si damunt està banyada, o plena d’excrements de gossos, hi ha un important perill d’accident i per tant de responsabilitat civil subsidiària per a l’Ajuntament d’Alboraia. Demanem que, com ja s’ha fet per als contenidors que hi ha en la cantonera de Daniel l’Orxater amb Pintor Valero, hi haja una menuda zona xafable per a què la gent no haja de xafar la gespa. No pot ser que tinguen més drets els contenidors que les persones. S’ha fet l’adaptació al costat dels dits contenidors per a facilitar que la gent puga tirar el fem. ¿Per què no es fa per a facilitar que la gent puga accedir o eixir del vehicle en condicions?

 19. Relacionat amb l’anterior punt, trobem que hi ha una plaça per a persones amb mobilitat reduïda en l’encreuament de Daniel l’Orxater amb Democràcia, que igualment implica que el conductor haja d’eixir per damunt la gespa.

 20. Informació sobre el nou CP Ausiàs March

  1. Ens agradaria saber si la cessió dels terrenys del nou centre s’ha fet efectiva per part de la Conselleria, si aquesta ha recepcionat la cessió mitjançant algun document

  2. Ens agradaria saber en quin estat es troben els possibles procediments judicials relacionats amb els terrenys del nou CP Ausiàs March