PREGUNTES BLOC PLE ORDINARI DE FEBRER DE 2011

  1. Protecció civil. Hem conegut per la premsa la situació dels voluntaris de Protecció Civil d’Alboraia. Sembla ser que els voluntaris de l’agrupació de protecció civil deixen l’agrupació. Ens agradaria saber quines mesures prendrà l’equip de govern.

  2. parcs rei en jaume tancats. És una queixa recurrent, els veïns no poden gaudir-disfrutar dels parcs perquè aquests no s’obrin. Prec: se subsane aquesta situació.

  3. En diferents ocasions hem manifestat diferents queixes dels veïns de l’estació Pintor Peris Aragó sobre megafonia, soroll. Ara els veïns ens manifesten molèsties per vibracions en la zona de Rei en Jaume que no saben si és per l’estació o per alguna altra raó. Preguem que tinguen en compte el tema. Nosaltres com en altres ocasions hem insistit als veïns que facen un registre d’entrada perquè puguen situar on es produïxen les molèsties.

  4. En diferents ocasions hem comentat les queixes que es produïxen en totes les parts del poble per l’alta velocitat d’alguns vehicles i com l’eliminació dels badens perquè no cumplien amb la normativa està provocant que els vianants-peatons tinguen una major sensació d’inseguretat. Volem insistir en què es busque una alternativa per als badens. Perquè per exemple ens consta que per exemple els veïns de Patacona estan molt preocupats i més després de l’atropellament d’un gos que acompanyava un vianant.

  5. Ens agradaria que el senyor alcalde ens informara sobre l’accés nord al port perquè els veïns i veïnes de Port Saplaya manifesten la seua preocupació. En primer lloc no entenen com una obra d’eixe tipus ha d’estar situada al costat d’una zona habitada com és el seu barri i com amb tants carrils de circulació al costat del seu barri podran mantindre la seua qualitat de vida