agermanats-justicia-en-la-paret-del-centre-de-salut.jpg

  

Convocarà una reunió informativa amb els veïns de la zona per a atendre propostes, suggeriments i queixes

El Bloc d’Alboraia, a través de la regidora Àngels Belloch, ha demanat millores en l’accessibilitat i l’adequació urbanística de carrers com Mestre Serrano, Benimaclet i l’entorn del centre de salut dels Furs (carrers Agermants, Justícia, els Furs, Mostassaf i Palmaret). Belloch ha manifestat que el carrer Mestre Serrano, un dels més importants del poble, té pasos de zebra sense pintar, voreres inaccessibles per a persones amb carros, carrets de xiquets o discapacitats, i té nombrosos clots i irregularitats en l’asfaltat. Aquesta situació també s’estén per exemple als carrers adjacents de Pintor Peris Aragó, Benimaclet, Agermanats o Justícia.

“És vergonyós que l’entorn d’un centre de salut que utilitzen diàriament centenars de persones, -xiquets, majors i discapacitats entre ells-, siga un exemple d’un urbanisme deficient i que va en contra de les persones. “Per al Bloc, el primer són les persones, i per damunt de les grans obres, s’hauria d’invertir en fer accessible tot el poble, i transitables amb tranquil·litat tots els carrers”, ha dit Belloch.

En aquest sentit, el Bloc convocarà la setmana que ve una reunió informativa amb els veïns de la zona per informar-los de la possibilitat de dur a terme accions per a millorar la situació, així com replegar propostes, suggeriments i queixes que traslladar a l’Ajuntament a través de la regidora Àngels Belloch.