replega-signatures-web.jpg

Aquest dijous en el Mercat Municipal amb la regidora del Bloc a l’Ajuntament, Àngels Belloch
 

 El Bloc d’Alboraia ha replegat aquest matí en el Mercat Municipal més de 100 signatures per a la Iniciativa Legislativa Popular que pretén que l’ensenyament de 0 a 3 anys puga ser públic i gratuït. Aquesta iniciativa ha sigut impulsada per Compromís pel País Valencià (un grup parlamentari format pel Bloc i altres partits) en les Corts Valencianes. L’acte ha servit per a replegar signatures, explicar la iniciativa, i repartir plecs de signatures entre el veïnat interessat.

La regidora del Bloc a l’Ajuntament d’Alboraia, Àngels Belloch, present a l’acte de replega de signatures, ha manifestat el compromís del Bloc amb l’educació pública i gratuïta i la seua voluntat de continuar treballant per a què aquesta iniciativa siga realitat.