cartell-ilp-llista-distribucio.jpg

 

El pròxim dijous 16 de desembre, a partir de les 19 hores en el Teatre L’Agrícola, presentació de la Iniciativa Legislativa Popular per a una educació pública i gratuïta de 0 a 3 anys promoguda pel grup parlamentari Compromís a les Corts Valencianes.

Intervindran: Àngels Belloch, regidora del Bloc (un dels partits que formen Compromís) a l’Ajuntament d’Alboraia; Consol Castillo (una de les promotores de la ILP i professora) i Enric Morera (secretari general del Bloc Nacionalista Valencià i síndic de Compromís a les Corts Valencianes).

T’esperem.

També repartirem plecs de signatures. Per a tramitar la ILP a les Corts Valencianes calen 50.000 firmes. A Alboraia ja hem fet una replega (vore enllaç ací: http://blocalboraia.info/?p=625), i anem a continuar.