encreuament-web.jpg

En l’encreuament va morir un veí en un accident

El Bloc ha preguntat diverses vegades en el Ple municipal i en les comissions informatives

La regidora del BLOC en l’Ajuntament d’Alboraia, Àngels Belloch, ha demanat a l’equip de govern que insistisca davant de la Diputació provincial de València (administració de qui depén la carretera) per a què busque ja una solució a l’encreuament entre el camí de Saplaya, el camí del barranc i el carril bici de l’Horta Nord, punt molt perillós per als veïns i vianants que circulen a peu, en bicicleta o fan esport per la zona. Aquest punt es troba situat en la mota nord del Carraixet, a continuació del pont situat sobre el barranc.

Es dóna la circumstància que a la zona fa uns mesos es va produir un accident mortal, fet que ratifica la perillositat del lloc. El Bloc ha preguntat ja en diverses vegades en el Ple municipal i en les comissions informatives sobre aquest punt, i la situació continua igual. Al mateix temps, també es va demanar, tant pel Bloc com per part d’un grup de veïns, que es millorara el pas de peatons a l’altra part del pont del barranc.

Pel lloc, diàriament circulen centenars de persones, ja que l’entorn del barranc i el carril bici en direcció a Almàssera, s’han convertit en una zona d’oci i esplai molt agradable i transitada per veïns i visitants.

El punt correspon al moment en què el carril bici de l’Horta Nord creua el camí del barranc. També és el punt en el qual els vehicles es desvien d’Alboraia cap a Almàssera, o viceversa. En aquesta zona hi ha un pas de zebra que està pràcticament esborrat, i no hi ha senyalització indicativa d’un pas de peatons. Al mateix temps, l’existència d’un paretó que separa el carril bici del camí a Saplaya, provoca falta de visibilitat per part dels vehicles.