HOLA COMPANY/A:

T’escrivim des de l’executiva del bloc jove de l’horta nord per comunicar-te que estem intentant elaborar una base de dades comarcal de militants i simpatitzants per tal de fer arribar la informació del Bloc Jove al màxim de gent possible. És per això que  et demanem ajuda per fer més ampla aquesta xarxa. Si tens amics/gues menors de 30 anys que els puga interessar rebre informació i participar de les activitats del bloc jove, envia’ns els correus (correu del Bloc Jove de l’Horta lhortanord.bjove@gmail.com) i els inclourem al llistat.
Al mateix temps hem obert aquesta adreça electrònica per rebre les vostres aportacions, suggerències i crítiques i tot el que et semble…
Ah, i si vols donar-te de baixa d’aquesta llista perquè no vols rebre informació només has de responde aquest missatge i eliminarem el teu correu immediatament.

Atentament,
Rosella Antolí Santolària
secretària comarcal del Bloc Jove de l’Horta Nord