Data de registre d’entrada: 22 de novembre de 2007

Número de registre d’entrada: 19.902 

Àngels Belloch i Aguilar, regidora i portaveu del grup municipal Bloc Nacionalista Valencià de l’Ajuntament d’Alboraia,
 

EXPOSA
A Alboraia hi ha 2 punts de recollida selectiva d’oli domèstic utilitzat (oli de cuina) des de fa un temps a Alboraia, en el mercat municipal i en l’Ecoparc. Sabem de la importància per al medi ambient de la correcta eliminació dels olis utilitzats i de la conscienciació mediambiental que tenen els veïns i veïnes d’Alboraia. Considerem que molts habitants tenen difícil l’accés als contenidors perquè hi ha nuclis de població que no tenen punts de recollida i perquè allí on hi ha punts de recollida (mercat municipal) l’horari és reduït perquè és l’horari comercial del dit mercat.
           
DEMANA
Que l’equip de govern habilite més llocs de recollida (Saplaya, Patacona, més punts de recollida en el nucli d’Alboraia) amb un horari ampli.
 

Atentament,
 

Àngels Belloch i Aguilar
Alboraia, a 22 de novembre de 2007