angelseleccions1.jpg1. Incrementar el pressupost de manteniment de les escoles. Accelerar la cessió de terrenys per a construcció  de nous centres públics, especialment l’Ausiàs March. Completar la dotació econòmica per a psicòlegs, logopedes, assistents socials i biblioteques d’acord amb les necessitats.
 

2. Urbanisme per a les persones: Limitar el creixement urbanístic a les necessitats de la població actual d’Alboraia. Consensuar un nou concert previ basat en un urbanisme racional i sostenible. Promoure un pla de reducció de barreres arquitectòniques i d’augment de la superfície viària dedicada als vianants, per a facilitar la mobilitat especialment dels majors, xiquets i discapacitats.
 

3. Protegir i recuperar el nostre patrimoni natural: el barranc, la platja i l’horta i les alqueries, davant d’infraestructures o altres actuacions de qualsevol administració, institució o particular.  Establir mesures per a compensar els propietaris i distribuir el cost de la protecció de l’Horta, a més de buscar i oferir alternatives de negoci i crear una marca de qualitat que asseguren la viabilitat econòmica. El Bloc d’Alboraia defensarà els projectes de traçat alternatiu de l’AVE que no passen per Alboraia.
 

4. Afavorir el comerç tradicional i pròxim enfront de les grans superfícies. Buscar horaris alternatius i organitzar activitats de promoció sempre comptant amb les associacions de professionals, de comerciants i de xicotets empresaris. Buscar la especialització del polígon industrial cap a empreses auxiliars equipant-lo amb un àrea de serveis.
 

5. Els joves; capital humà. Proporcionar un local multi-ús a les associacions de joves. Habilitar els espais públics, com les escoles, per al seu us en diferents horaris. Confeccionar el programa cultural i esportiu de l’ajuntament a partir de les activitats de les associacions. Aconseguir habitatge public i posar-lo a disposició per a lloguer, gestionat públicament.
 

6. Crear treball públic estable, i garantir un accés en igualtat de oportunitats. Minimitzar l’estructura d’empreses públiques i les seues funcions per a una gestió econòmica més directa i transparent.