logo-bloc-alboraia.jpgÀngels Belloch és la única dona que es presenta a les eleccions com a cap de llista

Després de quatre anys de treball arriba el moment de sotmetre’s al veredicte dels veïns i les veïnes d’Alboraia en les urnes. Durant quatre anys hem estat treballant des de l’oposició, llançant propostes i criticant aquelles actuacions promogudes per l’equip de govern que no ens semblaven bé. El Bloc creu que ha fet el que en les darreres eleccions el veïnat li havia encomanat: fiscalitzar la gestió municipal des de l’oposició. Aquesta pubicació, El Cresol d’Alboraia, en els seus últims 14 números, que són els que corresponen a aquesta legislatura, reflecteix eixe treball.

Des del Bloc volem manifestar que, exceptuant pocs i puntuals casos, ha sigut dessolador comprovar com el PP ha anat apropiant-se de l’espai públic sense que una part de l’oposició haja tingut cap interés en intentar evitar-ho. No només ho diem nosaltres, per desgràcia ens ho han trasllat massa veïnes i veïns. 

El Bloc, en la persona dels regidors Francesc Navarro i Àngels Belloch, i altres membres de l’agrupació, ha intentat estar en la majoria d’actes públics que s’ha fet, mostrant el suport del Bloc d’Alboraia a les activitats d’associacions i entitats  ciutadanes, però també activitats municipals, tretes amb el nostre vot o no.

El 27 de maig tenim la clau per canviar moltes coses. El col·lectiu del Bloc d’Alboraia ha confiat en Àngels Belloch per encapçalar un grup de persones amb una bona preparació per gestionar la vida municipal. El veïnat té ara la paraula mitjançant el seu vot.

Col·lectiu Bloc d’Alboraia