1.      Respecte les respostes a les preguntes del plenari d’octubre volia comentar algunes coses. Quan li preguntàvem sobre la liquidació de 2005 ens responen “Al llarg del mes de novembre, tenim previst donar compte de la mateixa en el ple ordinari de l’esmentat mes” Jo no he vist en l’ordre del dia d’avui. Com són precs i preguntes: quan passarà la liquidació?
 

2.      Diferents persones li ferem preguntes sobre el soterrament de vies i es trobem que demà hi ha anunciat la signatura del conveni amb el Conseller i no ha convocat abans cap comissió per a informar-nos de com financiaran açò. A més a més l’oposició s’hem enterat del tema per la convocatòria pública pareix que l’oposició no formem part de l’ajuntament. Com deia aquell s’enterem de les coses per la premsa.
 

3.      PRI Saplaya: informe aigua d’EMSHI (entitat metropolitana de serveis hidràulics) ha arribat ja o no?
 

4.      Pregunta sobre les traduccions literals/automàtiques, per què tenim un servei normalització lingüística????? (Joan Agrana, Sr Conca, Sr Martín)


 5.       S’han plantejat algun tipus d’ajuda/ més que ajuda si han organitzat alguna cosa per a facilitar el tema (persones amb poc recursos) per a les persones del centre històric que hauran de fer la connexió als nous col·lectors???
 

6.      Veïns comenten desconeixement obres col·lectors (han hagut de demanar reunions) (l’únic el cartell d’inici d’obres) (hi hagut avaries i no hi hagut més cartells, no avisen a la gent ni diuen que han de fer). Per exemple en un carrer del poble han hagut avaries (fuita de gas i aigua)
 7.      Avinguda Ausiàs March, el projecte incloïa contenidors soterrats, sembla que van a tapar i no hi ha contenidors soterrats, vol dir que tornaran a obrir carrer per a posar contenidors?
 

8.      Hi ha alguna planificació de la circulació en aquest poble? Volíem que ens explicaren les destrosses que s’estan fent en el jardí de l’Avinguda Aragó i que a més talla el trànsit als vianants per a obrir un nou accés a la ronda Est per Mestre Serrano.Per què? quin sentit té?¿Els pareix normal? ¿Estan prevists/valorats els desperfectes? El desperfecte-destrossa és definitiu? Com s’accedira al polígon industrial? I què passa amb els accessos als vianants? i amb l’accés de les persones amb mobilitat reduïda ?
 9.      Sobre els tema dels accidents elèctrics. No anem a fer sang però ens agradaria saber, ¿s’han pres totes les mesures de seguretat per part dels professionals? ¿ Es pot confirmar que les obres dels col·lectors no estan relacionades amb aquests accidents ? Pregaríem que s’informara al màxim al veïnat per tranquilitzar la situació