Volem convidar-vos a tots a la presentació que tancarà  la 1ª Trobada de les Jornades Formatives 2006, el dissabte 18 de novembre a l’auditori municipal.
 
Pel seu interès l’ultima part de la trobada estarà oberta a tots els ciutadans. L’estudi informatiu del tram II del tren d’alta velocitat, l’eixida de la ciutat de València cap als nostre poble, centrara la presentació.
 

L’estudi ha estat en exposició publica i el Bloc ha presentat al·legacions, però el govern del PP d’Alboraia, que ha destacat per les campanyes publicitàries dels seus projectes no ha segut tan diligent a l’hora d’informar del que pot representar el pas del tren d’alta velocitat per l’horta.
L’organització comarcal del Bloc a l’Horta nord ve organitzant periòdicament cursos de formació per al seus militants en aquelles qüestions necessàries  per a desenvolupar la millor les seues funcions com a futurs representants públics. El funcionament del ajuntaments, des del punt de vista reglamentari, jurídic i econòmic han ocupat diverses sessions d’aquestes trobades.

Aquest curs la 1ª trobada  tindrà lloc a Alboraia i estarà dedicada a l’urbanisme. La canviant i complexa legislació urbanistica valenciana ens obliga a posar-nos al dia.