El bou i les vaquetes s’han de traure del centre històric i de qualsevol lloc habitat
 

L’evacuació ràpida és difícil per a les persones que viuen en la zona i pels qui entren al bou
 

Els carrers no estan preparats i els bous tenen dificultat per a córrer sobre l’asfalt

Recentment hem assistit a la tornada de la realització d’activitats com el bou embolat i les vaquetes al centre històric, la qual ha contat amb divisió d’opinions: per una banda els que estan a favor, recolzats per un membre qualificat del PP que volia la realització de bous a tota costa; i per una altra banda, un gran rebuig, tant per motius culturals com per les molèstiques que aquesta activitat comporta.
El Bloc considera, al respecte el següent:


1- Respectant l’afició que tenen algunes persones, l’ajuntament hauria de buscar un nou lloc que facilitarà el control d’aquests factors que diem a continuació.
2- Els carrers ara mateix no estan preparats per a bous. Els animals tenen dificultats per a caminar o córrer sobre l’asfalt.
3- Hi ha una gran dificultat en el  control de persones que no han d’entrar (per edat, per estat físic…).
4- L’ evacuació ràpida (ambulàncies) és difícil per a  aquells que estan en els bous i per a les persones que viuen en el circuit

 
         És a dir, s’hauria de buscar una ubicació per a una plaça tancada, en un lloc no habitat de la localitat, i on es facilitara l’accés, ja que també hi ha hagut congestions de trànsit per arribar-hi.