fnavarro1.JPG

La velocitat amb què el PP està intentant tirar endavant el trasllat del centre comercial Alcampo, ens fa pensar que potser aquest projecte no té cap interés per al municipi, però sí per a algunes persones en concret. L’equip de govern intenta fer creure que aqueixa actuació respon a l’interés general, i des del BLOC volem apuntar que precisament respon a una dinàmica especulativa i de benefici ràpid que només beneficiarà a uns pocs en detriment de la majoria. 

La requalificació de la partida de Vera en la seua part oest, significa un atemptat contra l’horta millor conservada i productiva no només d’Alboraia, sinó també de l’àrea metropolitana de València. En el límit amb València, no hi haurà cap zona que separarà els dos municipis. El PP ignora l’esperit de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que demanava un caràcter metropolità per a qualsevol actuació que afectara l’horta.
S’està ignorant la voluntat de la majoria dels propietaris, que han anunciat per activa i per passiva,  la voluntat de romandre en les seues propietats sense que vulguen el canvi d’ús del sol . Tampoc s’ha consultat el paréixer d’associacions que representen el veïnat de zones pròximes o al poble en general. S’ha tirat pel camí més antidemocràtic, intentar imposar-se per damunt de les persones. No podem per tant recolzar el trasllat d’Alcampo a Vera.

Francesc Navarro
Bloc d’Alboraia