Davant la situació límit que estan sofrint els treballadors del Consorci Comarcal de Serveis socials de l’Horta Nord pels impagaments de la Generalitat, una delegació de Coalició Compromís composada pels seus regidors a l’ajuntament d’Alboraia Àngels Belloch, Francesc Pastor i Màbel Redondo, el seu diputat provincial per València i regidor per Burjassot Emili Altur i un dels seus diputats a les Corts Valencianes Enric Morera, va acudir ahir dimecres per oferir la seua total col·laboració.

 

A la reunió es va tractar la seua situació amb els ajuntaments, en la que Alboraia, amb diverses mocions de grup municipal Compromís per Alboraia, exigint el pagament a la corporació municipal i a la Generalitat, està al corrent dels pagament. També es va comentar amplament la delicada situació en que la Generalitat ha deixat al sector pel seus incompliments d’obligacions de pagament.

 

Així mateix el representant a les Corts Valencianes, Enric Morera, va indicar que el seu grup pressionaria per aconseguir que els pagaments de caràcter social, com aquest cas, tinguen absoluta prioritat.