Els tres regidors de Compromís en l’Ajuntament d’Alboraia han traslladat al diputat de Compromís en la Diputació de València, Emili Altur, les distintes necessitats que el municipi té en matèries com benestar social, educació, cultura o infraestructures. Àngels Belloch, Francesc Pastor i Mábel Redondo formen part de l’equip de govern d’Alboraia, on gestionen àrees com comerç, cultura, modernització o esports, i es van reunir amb Altur ahir dijous durant un encontre que ha tingut lloc a Alboraia, on també han acudit alcaldes i regidors de la Coalició Compromís de l’Horta Nord.

Emili Altur, regidors i regidores i militants i simpatitzants de Compromís a l’Horta Nord, dijous en la trobada a Alboraia

Emili Altur es va comprometre a continuar treballant per a tirar endavant iniciatives en favor del municipi d’Alboraia. Per la seua banda, la portaveu de Bloc-Independents: Coalició Compromís Alboraia en l’Ajuntament d’Alboraia, Àngels Belloch, va destacar la necessitat de què per part de les grans administracions públiques es recolze els municipis.

Emili Altur amb els regidors de Compromís en l’Horta Nord, en les casetes de festes

En la trobada van participar regidors i regidores de Compromís de tot l’Horta Nord, com els d’Alboraia, Almàssera, Meliana, Foios, Puçol, Museros, Massamagrell, Bonrepòs i Mirambell, Vinalesa, Godella i Burjassot, a més de militants i simpatitzants.