presentacio-dones-en-bloc-alboraia.jpg

Alboraia ha acollit hui dimarts 8 de març la presentació de la nova associació ‘Dones en Bloc d’Alboraia’, la qual ha tingut lloc en el Saló de Plens de l’Ajuntament, a les 18 hores. En l’acte han participat la presidenta de l’entitat, Mábel Redondo; així com la regidora del Bloc en l’Ajuntament d’Alboraia, Àngels Belloch, i s’ha anunciat la primera activitat de l’associació, una concentració contra la violència masclista el pròxim dijous 10 de març, a les 18.45 hores en la Plaça de la Constitució.

En l’acte també hi ha hagut representants de Dones en Bloc de pobles de l’Horta Nord com ara Bonrepòs i Mirambell i Meliana. En acabar la presentació, la majoria de les participants en l’acte han marxat a la manifestació amb motiu del Dia de la Dona, convocada a València.