angels3.jpg

L’actual regidora té 38 anys i és funcionària del cos de Tècnics d’Arxius i Biblioteques en la Universitat Politècnica de València

 

L’Assamblea del Bloc d’Alboraia ha triat Àngels Belloch i Aguilar candidata a l’alcaldia per a les eleccions del pròxim 22 de maig. Belloch anuncia la renovació de la pròxima llista municipal del Bloc amb la incorporació de nous membres del Bloc, així com persones independents.

 

Àngels Belloch és Tècnica d’Arxius i Biblioteques en la Universitat Politècnica de València. Té 38 anys, i és regidora des de l’any 2006. Està casada i té dos fills.

 

Actualment Àngels Belloch és regidora del partit valencianista en l’Ajuntament d’Alboraia, donat que en les passades eleccions municipals de 2007 el Bloc va ser un dels quatre partits que va obtindre representació en l’Ajuntament d’Alboraia, entre 9 llistes que es presentaren. La votació del candidat es va produir dijous 20 en la seu del Bloc a Alboraia.