presentacio-ilp-alboraia-web.jpg

Alboraia va acollir ahir dijous 16 de desembre la presentació de la ILP per a aconseguir un ensenyament públic i gratuït de 0 a 3 anys, promoguda pel grup parlamentari Compromís a les Corts Valencianes. L’acte va comptar amb la presència d’Enric Morera, Secretari General del Bloc; Francesc Pastor, secretari comarcal del Bloc de l’Horta Nord; i Consol Castillo, promotora de la ILP per a un ensenyament públic i gratuït i número 2 de la llista Compromís a la ciutat de València.

Pastor va incidir en la importància d’organitzar-se per a fer possible que aquesta ILP acabe discutint-se en el Parlament valencià, i per a això a Alboraia ja s’ha replegat unes 200 signatures. Enric Morera, per la seua part, va insistir en què “el Bloc i Compromís continuen creixent a tot el País Valencià”; mentre Consol Castillo va insistir en què “anem a replegar més de les 50.000 signatures necessàries”.

En l’acte, a més que els veïns pogueren signar la ILP, es va repartir plecs de signatures perquè les persones interessades puguen replegar-ne. És un treball que es va a dur a cap fins a març. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Bloc per a replegar fulls de signatures a través del correu blocalboraia@hotmail.com.