Preguntes i propostes del Bloc en les comissions de novembre de 2010

 

Que en la pròximes convocatòries de les comissions informatives del mes de novembre de 2010 se’ns informe dels següents temes:

 1. Ens agradaria que ens actualitzaren la informació (situació actual) sobre el centre de dia Sant Cristòfol i l’ajuda a domicili:

  1. Saber com està el procediment de licitació

  2. Volem saber si la Generalitat Valenciana subvencionarà les places del centre de dia en 2011.

  3. També volem saber si el servei ha tornat al centre de Rei en Jaume i en quines condicions.

 2. Patacona. Vam parlar de les queixes d’alguns veïns per escrit sobre l’accessibilitat de vehicles d’emergència (sobretot bombers) a l’edifici de Blasco Ibáñez 5 bloc 8 degut a l’edifici del poliesportiu. L’última vegada que parlàrem del tema ens van dir que tenien prevista una reunió amb els veïns i que estaven pendents de la resposta dels bombers. Ens agradaria saber quin ha sigut el resultat d’aquestes gestions.

 3. Segons van informar en el ple municipal tenien prevista una reunió amb el regidor de l’Ajuntament de València sr Novo sobre la possibilitat de què el sistema de “lloguer de bicicletes” denominat Valenciabisi arribara a Alboraia. Ens agradaria saber quin ha sigut el resultat de la reunió.

 4. Informació sobre el nou CP Ausiàs March

  1. Ens agradaria saber si la Conselleria continua demanant documentació a l’Ajuntament sobre els terrenys del nou CP Ausiàs March

  2. Ens agradaria saber si la cessió dels terrenys del nou centre s’ha fet efectiva per part de la Conselleria, si aquesta ha recepcionat la cessió mitjançant algun document

  3. Ens agradaria saber en quin estat es troben els possibles procediments judicials relacionats amb els terrenys del nou CP Ausiàs March

 5. Sobre l’obra del soterrament de les vies del trenet volem saber quina quantitat ha pagat l’Ajuntament d’Alboraia fins ara i també volem saber si hi ha algun apartat/clausula del conveni amb la Conselleria que garantisca que l’Ajuntament d’Alboraia no pagarà sobrecostos (com es va afirmar en l’última comissió d’hisenda)

 6. En el mes d’octubre ens digueren a una pregunta (que a continuació transcrivim) que el departament de trànsit estava estudiant el tema. Ens agradaria saber com ha quedat el tema. Pregunta d’octubre: “Alguns ciutadans de la zona del Carrer Corts Valencianes ens indiquen que podria facilitar la vida (eixida cap a Tavernes) si hi haguera un xicotet tros de carrer de dos direccions en la plaça que hi ha en la confluència dels carrers Sant Vicent Ferrer i Carrer Alqueria de Rellam. Ens agradaria que valoraren la possibilitat-proposta ciutadans.”

 7. Ens agradaria saber l’estat actual (data prevista inicialment per a la finalització de les obres i estat de les obres a hores d’ara) de les obres previstes en el segon Pla Estatal d’inversió i en el Pla autonòmic.

 8. En diferents ocasions hem preguntat i hem demanat que Diputació provincial de València prenguera mesures per a millorar la seguretat vial en el pas pel Barranc del Carraixet. Recordem que en abril ens comentaren que havien enviat uns escrits en febrer a la Diputació. Ens agradaria saber quines gestions s’han fet des d’abril i quins han sigut els resultats i reiterem en què s’insistisca davant la Diputació sobre aquest tema.

 9. EPA. En el ple del 19 de juliol de 2010 es va tractar el punt “aprovació i autorització firma conveni centre formació persones adultes Patacona”. Aquell conveni no tenia cap compromís econòmic concret de la Conselleria i de la Generalitat Valenciana. Cara a l’exercici 2011, volem saber quants diners destinarà la Conselleria d’Educació a l’EPA d’Alboraia.

 10. En el ple ordinari de setembre preguntàrem sobre les devolucions de les garanties que entreguen els veïns quan demanen una llicència que tarden mesos i en alguns casos la demora arriba a un any. Volem saber si han pres mesures concretes per a subsanar eixa situació.

 11. En la junta de govern local número 28 de juliol de 2010, un punt de l’ordre del dia és “adjudicació definitiva servici neteja i manteniment jardins públics- Saplaya-Patacona”. L’adjudicació es fa per valor de 946.215,20 euros més l’iva corresponent (4 anualitats). Ens agradaria saber per quina quantitat d’euros estava fet l’anterior contracte i quins tipus de serveis inclou aquest nou contracte.

 12. En el ple de juny de 2010 el PP va plantejar una moció sobre l’assentament de l’Ermita dels Peixets. Ens agradaria saber quin és el resultat d’aquesta moció i de les gestions posteriors.

 13. Ple ordinari de juliol de 2010 vam preguntar sobre el mal estat de les pistes municipals de frontennis i la petició (no resposta fins aquell moment) de reunió de l’alcalde amb la directiva del Club. Ens agradaria saber:

  1. ¿S’ha realitzat la reunió de la directiva del club i de l’alcalde?

  2. ¿Han pres mesures sobre el mal estat de les instal·lacions? ¿Han pres mesures per a impossibilitar l’accés a l’antiga piscina que hi ha junt a les pistes de frontennis?

 14. Volem saber si totes les empreses del polígon industrial estan connectades al clavegueram o algunes encara no han regularitzat la seua situació.

 15. Ens han arribat queixes veïnals pel mal funcionament del motor al costat del càmping. Segons els veïns de la zona, al costat del Càmping de la Patacona hi ha una bomba impulsora que té com a finalitat impulsar aigua de la séquia que aboca allí cap al proper sobreeixidor de Vera. Pel que ens diuen sembla ser que la bomba no funciona bé i que les aigües van directament a la mar. Ens agradaria que ens informaren si el funcionament de si eixe motor està sent correcte.

 16. Ens agradaria saber sobre les canonades que vessen aigua al Carraixet:

  1. la seua procedència (depuradora, séquies, etc)

  2. si es fan analítiques d’eixes aigües que van al Carraixet i qui les fa

 17. Ens agradaria saber si l’Ajuntament té analítiques periòdiques de les aigües de les séquies, Carraixet i platges. Ens agradaria saber si en algun cas les analítiques han indicat valors per damunt d’allò recomanable. A més independentment de la informació que ens faciliten en la comissió volem consultar aquests registres.

 18. Teneries Turia. Ens agradaria saber quant està prevista la demolició, de qui és la responsabilitat d’aquesta i qui es farà responsable del tractament dels possibles residus “perillosos” (per exemple:uralita)

 19. Saplaya. Els veïns a finals d’octubre continuen queixant-se de què els contenidors estan desbordats.

 20. Ens agradaria que ens informaren sobre el procediment de reversió que estan intentant alguns veïns dels terreny del camping il·legal dels Peixets i de quin serà el futur d’eixos terrenys.

Arxivat en: Comissions, Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *