1. Els veïns ens comenten la inundació periòdica que patix el tunel baix les vies de Renfe en el camí del Gaiato, partida de Saboia que convertixen aquest espai en una piscina. Això passa des de fa 10 anys. Hauríem de buscar una solució definitiva per aquesta situació provocada per la bomba i per la séquia que rebassa. Alguns veïns arriben a dir que són més els dies que no es pot passar que els que es pot passar (PREC)

2. Hi ha veïns que ens comenten que els queden pocs dies (15) per a demanar la connexió al clavegueram i que davant dels escrits que han fet perquè de la lectura de l’ordenança de l’empresa d’aigua entenen l’obligació de pagar la part interior de la connexió però no veuen clar que l’ordenança els diga que han de pagar la part exterior. Seria important que se’ls responguera el més pròxim possible perquè pogueren actuar en conseqüència (PREC) Això m’ho comenta gent del centre històric però també gent del passeig Aragó. Volen tindre la informació.

3. En molts parcs infantils apareixen cartells de què no es pot entar amb gossos, pareix ser que en alguns estan els cartells i en altres no, la situació hauria de ser la mateixa en tots. Demanem que els revisen perquè per desgràcia en alguns parcs infantils hi ha gossos que fan allò que no haurien de fer en cap lloc del poble (les seues necessitats i deixar-les allí) i hi ha xiquets que han eixit fets una porqueria (PREC). Per exemple parc Rei en Jaume

4. Centre adscrit al SERVEF de la Fundació. Per comentaris de parats sembla ser que si no cobres subsidi o prestació no presten massa atenció a la teua inserció laboral. Supose que el possible interés és perquè se subvencionarà més la inserció dels parats que cobren per algun concepte, però tot i això la FUNDACIÓ ha de vetllar per la inserció laboral de tots i totes les parades del poble. (PREC)

5. Queixa d’uns veïns de Saplaya perquè en el carrer Unió hi ha un edifici amb pisos de lloguer on les persones que lloguen deixen sistemàticament el fem al pati o en el carrer de qualsevol manera (PREC)

6. En Rei en Jaume, com en altres parts del poble hi ha problemes d’aparcament i en diferents ocasions els hem pregat que intentaren habilitar solars que no s’estan utilitzant per aparcaments. Insistim en el prec.