El Bloc d’Alboraia te el gust de convidar-vos a la presentació dels llibres de set escriptors i escriptores d’Alboraia que ha organitzat el pròxim dijous 24 de juny. L’acte està previst al Teatre Municipal l’Agrícola a partir de les 19.30 h.

Amparo Alegre, Enric Climent, Andreu Galan, Vicent Sanhermelando, Amparo Gimeno, Enrique Lluch i els coordinadors d’un nou treball fotogràfic sobre Alboraia, ens parlaran de gastronomia, poesia, narrativa juvenil, investigació i qüestions del nostre poble.

També lliurarem els 1rs. Premis al treball cultural per Alboraia a Remedios Ros, Miguel Senent i la Societat Musical d’Alboraia. Un acte que pretén reconéixer l’aportació que al nostre poble han fet estes persones i esta entitat.

L’acte es d’accés gratuït i la participació es oberta fins omplir l’aforament.

T’esperem

Escriptors