La inclusió dels següents temes en l’ordre del dia de la pròxima Comissió de seguiment i control corresponent al mes d’octubre de 2009:
  

  1. Proposta: es podria estudiar la possibilitat que el seguiment del tractament del sintron també es fera en l’ambulatori de Racó de Sant Llorenç
  2. Prec: han de respondre als escrits dels ciutadans, hi ha persones que esperen durant anys una resposta als seus escrits (en la comissió posarem algun exemple)
  3. Ràdio municipal, volem saber els ingressos per publicitat (siguen els anunciats administracions públiques, empreses o particulars) que ha tingut des de la seua inauguració en les festes de juliol. També volem saber si han signat algun conveni de col·laboració amb algun Ajuntament. També volem saber si tenen algun càlcul de l’audiència de la ràdio.
  4. Volem saber si l’equip de govern ens pot informar d’alguna novetat en la tramitació del PATH (Pla d’acció territorial de l’horta). Volem dir si s’ha rebut en l’Ajuntament algun tipus de comunicació de la Conselleria.
  5. Volem saber quins estan sent els sobrecostos del soterrament del trenet (pressupost inicial en la licitació, sobrecostos i per quins conceptes)
  6. Volem saber quines són les despeses de l’empresa ANC durant l’exercici 2008 i 2009 i en concepte de què (contractacions d’altres empreses, consells d’administració, etc)
  7. Educació: Escola Oficial d’Idiomes de València a Alboraia. Volem saber (ja preguntàrem en la comissió de juliol i en setembre de 2009):

·        Còpia del conveni, acord per escrit entre l’escola oficial i l’Ajuntament que marque les obligacions i drets de cadascuna de les parts
·        Nombre d’alumnes total i quants són d’Alboraia

  1. Nou Cp ausiàs march En el ple de juliol “Termini al propietari perquè faça una proposta de conveni…” i en la comissió de seguiment de setembre “hi ha una proposta dels propietaris i l’equip de govern està estudiant-la” Volem saber en quin estat estan les negociacions.
  2. Resolució contracte agricultors de la Vega.
  3. Volem saber quin és l’estat del projecte de l’AVE al seu pas per Alboraia. Volem saber quina va ser la resposta (còpia del document) a les al·legacions presentades per l’Ajuntament d’Alboraia al traçat de l’AVE.
  4. Ens agradaria saber quan es pensa obrir el tram del carrer València que va des de Coret i Peris fins a Diví Mestre.
  5. Decret d’alcaldia 1674/2009 de 20 de juliol de 2009: Aprovar bases reguladores de les ajudes per a la financiació del CENTRE DE DIA SANT CRISTOFOL (convocatòria 2009). Ens agradaria saber quina és la publicitat que faran perquè els interessats sapien que existeixen eixes ajudes.
  6. Decret d’alcaldia 2178/2009 de 18 de setembre. Sembla ser que es produeix una baixa de 8.000 euros en la partida 313.48007 Unitat de prevenció comunitària. Voldríem saber a què (concepte) fa referència la baixa, ¿per què eixos diners no s’utilitzen en la unitat de prevenció comunitària?.

14.  En novembre 2006 una dona de la zona de Divino de Maestro va entrar en coma quan es dutxava. En diferents moments es va comentar al veïnat que es faria revisió de la qüestió elèctrica. Ens agradaria saber com està. L’última vegada que parlàrem del tema en una comissió de seguiment ens van dir que es comprometrien a insistir sobre el tema a la Conselleria. Volem saber: quines gestions han fet al respecte? Quan es preveuen les revisions?
15.   Volem saber quina és la situació actual de l’empresa mixta amb l’IVVSA, si durant els exercicis 2008 i 2009 ha tingut despeses (salaris, lloguers, consells d’administració, etc.)

  1. Hem vist un decret d’alcaldia de 3 de setembre de 2009 en què se sol·licitava a la Conselleria d’Economia el Taller d’ocupació Alboraia verda i blava. Ens agradaria saber si ja s’ha resolt la sol·licitud de l’Ajuntament d’Alboraia i en quin sentit (quantia concedida i altres condicions). També ens agradaria saber en quin ple va ser tractat aquest tema.
  2. Quan estarà l’organigrama definitiu de l’Ajuntament? Sabem que hi havia dos treballs de consultoria que es van encomanar per decrets d’alcaldia 1988/2008 (contracte amb la consultoria Rodríguez Viñals per  a la realització d’un estudi sobre els recursos humans) i 18/2009 (contracte amb Newbin Valencia per a estudiar els serveis que dóna l’Ajuntament d’Alboraia). Després hi ha una contractació posterior de 36000 euros amb Vinyals. Volem saber si els estudis estan realitzats o no. Si ja estan realitzats volem accés als treballs de les empreses.