1. Prec: En el mercat municipal continua sense haver paper higiènic en els banys i és la tercera vegada que faig el prec en un ple.

2. Prec: Els comerciants del mercat esperen una reunió, volen saber quan l’equip de govern es reunirà amb ells.

3. Prec: Espais públics sense llum–canonge julià i parc mapfre sense llum

4. Prec: molt de compte a l’hora de facilitar la circulació dels vianants en les zones d’obra, per exemple: passarel·les en diví mestre

5. Prec: zona rei en jaume 3 zones carrega i descarrega de grandària per a un trailer, és necessari en aquests moments en què hi ha tanta obra i dificultats per aparcar

6. ave. Ens agradaria saber quines són les últimes gestions de l’Ajuntament d’Alboraia respecte l’ave. Volem que ens confirme l’alcalde si l’últim que sabem i les últimes gestions és que les al·legacions que es van presentar encara no han sigut respostes com ens informaren en la comissió de seguiment.

7. Hi ha veïns que ens parlen de les deixalles que hi ha al carril bici prop de l´escorxador: sofà, poals, fustes, fem. Que el el carril bici d´Alboraia és el més brut de la contornada i que com a veïns d’Alboraia els fa vergonya veure la situació.

8. També hi ha veïns que manifesten la seua queixa pel carrer del cementeri

9. Altres veïns també es queixen de l’estat d’abandonament del Paratge Natural dels Peixets. Aquests veïns indiquen que a principi del mes d´octubre es trobaren el següent panorama: papereres sense buidar, fem per terra, rates mortes, papers per tots els llocs

10. Prec: L’equip de govern estudie la millora de la comunicació del poble i la Patacona. Hi ha pares de l’Institut que estan recollint signatures i que fan propostes que hauran de ser estudiades( horari de l’autobús adaptat a les necessitats dels estudiants de batxillerat, gratuïtat del dit autobús, carril bici, una via verda).

11. Pregunta-prec: Hi ha pares que ens recorden que els bonos de l´esport escolar de l´any passat estan sense cobrar i ara estàn oferint els d´enguany. Pagaran els bonos esport de l’any passat?

12. Prec: manifestar la nostra preocupació perquè el tema de prevenció comunitària es privatitze, es privatitze benestar social. Pensem que és un tema tan important i tan delicat que no hauria de passar a gestió privada, a gestió d’una empresa.