A continuació teniu allò que diguérem en el ple en el punt de l’ordre del dia que fa referència a la sol·licitud de la freqüència per a la ràdio municipal i l’aprovació dels seus reglaments:

En primer lloc indicar que una ràdio municipal en si mateixa no és una cosa roïna però anem a votar en contra per diferents raons.

  1. En primer lloc: en la cojuntura econòmica municipal actual l’Ajuntament ha de ser un exemple d’austeritat per als veïns i per als treballadors de l’ajuntament.
  2. La cojuntura general (crisi i baixada en els ingressos de la publicitat en els mitjans de comunicación) ens fa pensar que no és el moment.
  3. La cojuntura  concreta- situació de l’Ajuntament. En un moment de retall i en què es prescindix de treballadors que ja estan treballant no és el moment.
  4. Informes tècnics que també qüestionen que siga el moment de posar en marxa aquesta iniciativa
  5. L’equip de govern s’autojustifica dient que la ràdio s’autofinanciarà. Tots els mitjans de comunicació públics són deficitaris i necesiten del finançament de les administracions públiques. O volen dir que vostes són més llestos que els seus companys de partit que estan en la Generalitat Valenciana i que tenen un enorme forat econòmic en Televisió Valenciana.
  6. En diferents ocasions l’equip de govern ens ha manifestat que l’autofinançament vindrà de la publicitat i de les aportacions d’altres ajutnaments de l’Horta Nord. De la publicitat ja hem parlat. El compromís d’eixos ajuntaments és verbal i les paraules se les duu el vent. A més per això en diferents ocasions hem preguntat la distància màxima d’emissió que marca la tecnologia i legalment i de moment no ens han respost.
  7. Pluralitat informativa-manipulació informativa. Pensem que la iniciativa, vista la manca de viabilitat, només respon a que el PP vol una ferramenta més per a fer PROPAGANDA.
  8. Per totes eixes raons i davant d’un conte més de la lletera de l’equip de govern, votem en contra.