Precs i preguntes del Bloc d’Alboraia en el ple de gener d’ahir

Hem de recordar que la millor forma de treballar per als veïns d’Alboraia es conèixer les seues inquietuds, si vols comentar-nos alguna cosa (problema veïnal, informació municipal, etc) et recordem que pots enviar-nos un e-mail a bloc@blocalboraia.info 

1.     Sobre la piscina coberta la web de l’ajuntament en abril de 2008 deia que s’inauguraria en “los próximos meses”, els veïns ens manifesten els seu interés per a saber quan tenen prevista la inauguració.
2.     Sabem que en l’ajuntament s’han produït comiats i no renovacions de personal. Volem saber de quant personal s’ha prescindit des de l’1 de gener i si entre personal hi ha alguna persona que siga treballador o treballadora de confiança.
3.     En novembre 2006 una dona de la zona de Divino de Maestro va entrar en coma quan es dutxava. En diferents moments es va comentar al veïnat que es farien revisions de les instal·lacions elèctriques. En gener de 2008 l’alcalde va respondre que “el tema és va es va traslladar a la Conselleria d’Indústria, competent en la matèria. A més hi ha en la zona edificis pròxims als 50 anys d’antiguitat, en els que també serà necessària una revisió”. Encara que el tema no siga una competència municipal des de l’Ajuntament si que tenim l’obligació d’insistir a l’administració competent que és la Conselleria, per això pregaria que des de l’equip de govern s’insistirà sobre el tema a la Conselleria
4.     Pregaríem que l’equip de govern del PP facilitarà l’ús d’instal·lacions municipals per a les associacions de veïns que encara no tenen on reunir-se. Pensem que totes les associacions de veïns han de ser iguals davant l’ajuntament.
5.     El personal del 010 ja no treballen per l’ajuntament. Els veïns volen saber com es vora afectat el servei, a quines hores es podra telefonar a l’ajuntament i a quines no.
6.     El Nadal ha passat i aquest any no s’ha celebrat el rastrell solidari, ens agradaria saber la raó.
7.     Publicitem la nostra oferta turística en Fitur i després tenim l’oficina de turisme tancada, quina serà la situación en estiu?
8.     programació cultural, ens van dir que la programación en l’Agrícola es normalitzaria en gener i ha arribat gener i de la programació cultural no sabem res. Únicament allò que s’està fent és la promoció d’artistes locals cosa que ja es fa des de fa anys
9.     Volem insistir en el tema dels gossos perquè independentment que a llarg termini es puga solucionar amb unes instal·lacions mancomunades o comarcals és un tema pendent que afecta a una obligació com Ajuntament. Exemples de problemes reals, si un animal mossega a una persona, on duem a l’animal perquè faça la quarentena corresponent, si circula pel carrer un animal que no està condicions, què fem? A més a més llegim titulars com “Alboraia pide ayuda para atrapar un pitbull”

Arxivat en: Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *