SARC: Informació d’interés per a centres escolars i associacions legalment constituïdes

més informació: http://www.sarc.es/cat09.html 

L’11 de desembre finalitza el termini per a sol·licitar activitats dels Programes de Difusió Cultural 2009 del SARC de la Diputació de València (activitats que es cofinancien per les entitats sol·licitants i Diputació). Els ajuntaments i mancomunitats poden demanar aquests programes però també els centres escolars i associacions legalment constituïdes. Les associacions legalment constituïdes de la província de València poden sol·licitar un autobús per a una ruta cultural del programa de Tour d’Ofertes Culturals (TOC).

Els centres educatius d’ensenyament reglat i reconeguts per la Conselleria d’Educació poden sol·licitar activitats del programa de Tallers i Conferències Culturals i un autobús del programa de Tour d’Ofertes Culturals (TOC).

Arxivat en: Noticies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *