solar-sta-barbara08.jpg

Els nacionalistes afirmen que l’estat actual de la parcel·la on està previst la construcció del Consell Regulador de la Xufa és un perill i un problema pels agricultors i per tots els veïns del municipi.
 

La potaveu del Bloc d’Alboraia, Àngels Belloch, ha denunciat l’estat d’abandonament en què es troba el solar de les antigues escoles de Santa Bàrbara. “El solar és un desastre, un perill i un problema per als agricultors” “L’estat que presenta el solar és lamentable”
 

 La regidora i portaveu del Bloc a Alboraia va indicar que les tanques no estan en el seu lloc, creix l’herba i això “en una zona agrícola és un problema perquè pot afectar a les explotacions properes”. A més a més la regidora indica “qualsevol pot accedir al solar (on hi ha elements elèctrics) i si hi haguera algun problema a l’ajuntament hauria de fer fer front a les responsabilitats”.
 

Per acabar reitera “l’estat del solar no és presentable, no dóna una bona imatge de l’Horta d’Alboraia que està inclosa en unes rutes turístiques que va plantejar fa un temps l’Ajuntament d’Alboraia. L’equip de govern hauria de preocupar-se de corregir i subsanar aquesta situació”