1. Aquest matí els treballadors de l’Ajuntament han estat llevant uns cartells reivindicatius d’una AMPA. Si els treballadors han estat llevant-los és perquè algú s’ho ha ordenat des de l’Ajuntament. ¿Per què s’ha ordenat als treballadors de l’Ajuntament llevar els cartells de l’AMPA?.
  2. Obriga altra vegada el diari muncipial a les associacions del poble i així evitarem que la gent haja de penjar coses pel carrer.
  3. Fa uns dies en un mitja de comunicació va aparéixer una notícia amb el titular “Las obras del metro en Alboraia se harán soterradas para evitar molestias vecinales” Al respecte volíem comentar:
    Primer comentar que ens hem enterat per la premsa, per conducte oficial res de res. Prec, per favor que no passen aquestes coses
    ¿Hi ha un estudi tècnic que avale el canvi?. Es a dir que valore com afecta el canvi al pressupost inicial i com afecta el canvi de tècnica a la seguretat de l’obra. Si existeix el dit informe volem una còpia i si no existeix ¿com es pot parlar d’un canvi tan alegrement?

      Hem sabut que els veïns de l’àrea d’influència del soterrament de vies estan rebent els informes sobre l’estat de les seues cases abans de les obres. Indicar que els estaven esperant des de feia mesos i que els dits informes fan referència a qüestions superfícials,no estructurals. A mi hi ha hagut veïns que em pregunten i trasllade al sr alcalde la pregunta, ¿com queda garantida la seguretat de l’estructura dels edificis i sobretot les més antigues (algunes de més de 30 anys)? ¿s’han fet cates i estudis de qüestions més estructurals?

4. En aquest ple i en les últimes comissions només s’aproven actes i precs i preguntes. Què està passant ? Està tot parat o què ?

5. Camí cementeri, clots que dificulten la mobilitat per a persones de mobilitat reduïda. Prec solventen la situació

6. Volem saber ¿quants expediensts sobre il·legalitats urbanístiques hi ha a l’horta?
7. Fa uns plens preguntàrem també sobre disciplina urbanística a Saplaya i fins ara no sabem res. prec: a veure si responen a les preguntes.
8.
¿Quan estaran operatius els contenidors soterrats de l’Avinguda Ausiàs March?
9.
¿Què ha passat que ja s’han fet forats en el carrer colón quan és una obra nova?

10. Centre dia de St Cristóbal, ¿la gestió serà directa o no?

11. Carril bici des del Camí Farinós a Alboraia il·luminació fora de servei