Volem veure TV3, com volem tindre la llibertat de veure qualsevol altra televisió del món. El Bloc considerem que la Generaitat hauria d’optar per buscar un acord entre les administracions catalana, balear  i valenciana a fi que les tres televisions autonòmiques es puguen vore en els tres territoris. En aquest sentit, el Bloc condemna l’actitud del PP d’intentar posar punt i fi a les emissions de TV3.

De fet, com a primer pas, una jutgessa ja ha desestimat la petició del Govern Valencià perquè considera que el tancament vulnera el dret fonamental dels ciutadans a rebre informació i ho considera una decisió desproporcionada. El PP pensava executar el tancament de la televisió dimecres 25 d’abril, una data simbòlica per a tots els valencians i valencianes.

Fa 300 anys, el 1707, els valencians vam perdre els nostres drets nacionals arran de la Batalla d’Almansa i ara el PP volia anular un dret fonamental dels valencians com es la llibertat a rebre informació dels mitjans de comunicació, i sobretot la nostra capacitat de triar quina rebem i quina no.