logo-bloc-alboraia.jpgEl Bloc d’Alboraia aposta per un nou pla d’ordenació urbana d’Alboraia que estiga basat en criteris de sostenibilitat i aposte per un creixement moderat de la població on es demilite clarament l’àrea urbana, ha dit la regidora i candidata a l’alcaldia, Àngels Belloch. En aquest sentit, el Bloc aposta per respectar els criteris de sostenibilitat de la Carta d’Alborg i de l’Agenda 21. Aquest ordenament urbanístic que planteja el Bloc hauria de ser resultat d’un procés de participació ciutadana. Per tot això, cas d’arribar a l’equip de govern, el Bloc derogarà el concert previ del Pla General que ha impulsat el PP, imposat sense cap consens i de forma unilateral. 

Podem dir que durant la legislatura, el Bloc coherentment amb aquest concepte del territori, ha plantejat al·legacions als projectes megalòmans del Partit Popular (Pri Saplaya, conveni urbanístic pel trasllat del centre comercial).  Per al Bloc sense territori no hi ha poble i en eixa línia es compromet a defensar on siga necessari els traçats alternatius a l’AVE per a evitar la destrucció de l’horta de l’Horta Nord.

Durant la legislatura hem plantejat al·legacions en els diferents moments del projecte i hem organitzat actes per a informar de la gran (greu, desastrosa, nefasta) incidència del pas de l’AVE per l’Horta Nord.