vorera2.JPG

La regidora del Bloc d’Alboraia, Àngels Belloch i Aguilar, ha denunciat que hi ha diversos passos de zebra en el municipi que són “díficilment transitables per a persones que circulen en cadira de rodes” i que es donen en obres que acaben de ser inaugurades. Esta situació està en la vorera de l’Avinguda de l’Orxata al confluir amb la part final de carrers com Lepanto, Vicario Belenguer, Diputació o Sant Isidre Llaurador. 

 

El Bloc d’Alboraia trasllada la queixa d’alguns veïns que s’han trobat que com la rampa d’accés del pas de cebra a la vorera no està totalment rebaixada, en iniciar la pujada troben un escaló. Esta sitaució provoca que en alguns casos la rampa quede invalidada per a la funció que té. És curiós que l’ajuntament recentment ha obert a la circulació l’Avinguda de l’Orxata, una vegada acabada la construcció de l’aparcament subterrani, però esta problemàtica ha aparegut en una obra nova. 

 

En una altra obra que ha sigut efectuada recentment, l’ampliació de la vorera sud de l’Avinguda Ausiàs March, es troba el mateix problema. Hi ha una rampa en l’encreuament amb el carrer Pintor Peris Aragó que no està totalment rebaixada. “El Bloc no entén com en obres acabades de fer es dóna esta problemàtica, i exigim que les rampes estiguen totalment arran de terra”. Àngels Belloch ha presentat per registre d’entrada de l’Ajuntament un escrit denunciant esta situació i demanant que es pose una solució.