La coalició fa balanç de la legislatura que finalitza i avalua el seu treball en diferents camps

Compromís per Alboraia ha apostat per la diversificació d’ubicacions dels actes festius. La coalició considera que han d’haver activitats festives per tots els barris. Destaquen “hi ha barris en què pareix que no passe res mai i el seu veïnat vol tindre “vidilla” i per exemple vol en festes tindre oferta festiva com alguna activitat per a xiquets o una actuació de teatre al carrer. Tampoc hem d’oblidar que les activitats que mouen gent poden tindre una afecció positiva en els comerços i en la restauració del lloc on es fa l’activitat”.

En eixe sentit des de la coalició van proposar que la cavalcada de reis tornara a passar pel barri Rei en Jaume.

Altra qüestió fonamental per a Compromís ha sigut fer una aposta per la cultura pròpia, des dels contacontes i activitats infantils en valencià als concerts de música en valencià i d’artistes locals.