Àngels Belloch destaca que aquesta proposta ja s’aplica a uns altres pobles de l’Horta

Alboraia, 30 de juliol.- Compromís per Alboraia ha presentat per registre d’entrada una proposta per a què l’Ajuntament d’Alboraia subvencione l’Impost de Béns Immobles (IBI) a les persones “amb importants dificultats econòmiques”.

La portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alboraia, Àngels Belloch, declara: “la proposta surgix de comentaris de veïns que ens indiquen les dificultats que tenen per a pagar l’IBI i que actualment eixa despesa no es pot cobrir amb ajudes de l’Ajuntament”.

Així, Compromís proposa que els tècnics de l’ajuntament elaboren unes bases que regisquen el procediment per atorgar subvencions en concepte d’ajudes econòmiques per a persones amb escassa capacitat econòmica, i que aquesta subvenció siga amb la finalitat de fer front al pagament de l’IBI de naturalesa urbana. Compromís per Alboraia destaca que aquestes bases ja s’han fet en pobles de l’Horta i es podria agafar com a model les bases ja existents.

Compromís ha consultat a altres ajuntaments per a veure com s’estan solucionant aquestes situacions. “Ara presentem la proposta amb les solucions que plantegen en altres pobles i volem que es veja si tècnicament és possible fer això a Alboraia”, ha destacat Belloch.