Compromís per Alboraia s’ha reunit amb l’alcalde de València, Joan Ribó, divendres 17 de juliol pel matí per a tractar diversos temes que afecten els dos municipis. Entre d’altres, hem parlat de l’extensió de la línia 31 de l’EMT a Patacona, i també del 70; del lloguer de bicicletes en l’àrea metropolitana i de l’emissari de Vera i els residus que envia a les platges limítrofs. Un altre tema, el col·lector inacabat del Palmaret, en terme de València, afecta de ple a Alboraia, ja que cas de desbordar-se l’aigua aniria cap al Palmar i Alboraia. TAmbé ens preocupa la llengua de formigó existent en les proximitats d’Alboraia, conseqüència de les canalitzacions derivades del Barranc del Palmaret.

Menció a banda, també, hem tractat el Pla General de València i la seua afecció a Alboraia (urbanitzar a l’oest de l’Avnguda Tribunal de les Aigües d’Alboraia, PQL, necessitats d’una nova normativa urbanística; i l’afecció del document urbanístic a les partides d’Horta de Vera-Calvet-Masquefa, a terme municipal d’Alboraia. També hem analitzat l’afecció de València i Alboraia a vials metropolitans i la necessitat de tindre una estratègia comuna.
A la reunió han acudit cinc dels sis regidors de Compromís per Alboraia, que han felicitat Joan Ribó per la seua elecció com a alcalde. Foto (esquerra a dreta): Miquel Solís, Agustí Hernàndez, Àngels Belloch, Joan Ribó, Concha Villena, Ramon Gimeno.