Aquest dimecres, l’Assemblea Constituent de Compromís per Alboraia va triar per unanimitat a la seua executiva, de la que Francesc Pastor (BLOC) en serà el Portaveu Local.

La resta de membres de l’executiva són Joan-Josep Pastor (BLOC) com a Secretari d’Organització, Josep-Vicent Monjo (BLOC) com a Secretari de Comunicació, Josep-Antoni Dubón (BLOC) com a Secretari de Finances, Antoni Alcover (IdPV) i Miguel Pastor (Els Verds) com a Secretaris de Sectorials, Adrian Mazaro (Adherits) com a Secretari Institucional, i Ramón Gimeno (IdPV) com a representant dels Joves de Compromís.

Executiva de Compromís per Alboraia
Executiva de Compromís per Alboraia

A l’acte, que s’ha celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament, han assistit militants i simpatitzants que han acabat de donar forma a un projecte projecte que els seus promotors han qualificat “d’autèntica regeneració democràtica. Compromís, més que una coalició és una cooperativa política”. També estigueren presents dos representants de Compromís per l’Horta Nord, Vicent Grande i Enrique Crespo i les regidores del Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament d’Alboraia, Àngels Belloch i Màbel Redondo, a més del també regidor Francesc Pastor.

L’Assemblea també ha aprovat per unanimitat la ponència titulada “Més Compromís”, mitjançant el qual ens comprometem a seguir lluitant contra les retallades socials, així com per la protecció del medi ambient, en defensa de la llengua, i per un País Valencià “amb majors quotes d’autogovern, més just, equitatiu i solidari”.

Assistents a l'Assemblea constitutiva de Compromís
Assistents a l’Assemblea constitutiva de Compromís

Pròximament se celebrarà un acte on es presentarà públicament Compromís per Alboraia al veïnat del municipi, una coalició amb vocació de permanència, on tot el món suma alhora de treballar per la millora del benestar dels alboraiers i les alboraieres i on es remarcarà que Compromís és un projecte sempre obert a incorporar noves sinèrgies.