Joan Baldoví, cap de llista de Compromís-Equo per València al Congrés dels Diputats, ha demanat la protecció de l’Horta durant la visita que ha fet hui divendres 11 de novembre a Alboraia, acompanyat del Secretari comarcal del Bloc de l’Horta Nord i regidor d Alboraia, Francesc Pastor, així com també d’altra regidora de Bloc-Independents: Coalició Compromís a Alboraia, Mábel Redondo.

En l’encontre mantingut amb veïnes i veïns en una orxateria, Baldoví ha respostistintes preguntes formulades pels veïns i les veïnes presents. Entre d’altres, mesures per a protecció de l’Horta, reciclatge, propostes econòmiques per a traure de l’atur el màxim nombre de ciutadans i ciutadanes. També eliminar la morositat pública, la creació d’una xarxa estatal de carrils bici, mesures fer afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar, o crear places públiques suficients de 0 a 3 anys per a atendre la demanda i garantir l’acord per a crear 300.000 places escolar en el primer cicle de l’educació infantil.

Baldoví ha constatat com una realitat a Alboraia com l’abandonament d’algues parcel·les agrícoles també s’està produint a altres parts, i ha abogat per ajustar la fiscalitat agrària a la vertadera rendabilitat del sector. També ha destacat una bateria de propostes en matèria educativa, o augmentar el pressupost destinat a la Llei de la Promoció de l’Autonomia Personal.

Bloc-Independents: Coalició Compromís Alboraia va ser el col·lectiu de Compromís que més va augmentar en el conjunt de tota la comarca de l’Horta junt amb la ciutat de València. A Alboraia es va passar en les darreres municipals d’un a tres regidors i es va doblar el nombre de vots. Actualment els tres regidors formen part de l’equip de govern.

Fotos de l’encontre: